Середа, 15.05.2024, 03:22
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Категорії розділу
Новини сайту [0]
Загальні [2]
НУВГП [4]
Наука [7]
IT [6]
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика
Проверка тиц


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Yandex
Яндекс.Метрика Счетчик тИЦ и PR
 
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Комп'ютерний маніпулятор Leap Motion
22:05
Комп'ютерний маніпулятор Leap Motion
Leap Motion

Зробити стрибок у майбутнє

Скоро ви розлучитеся з мишкою та клавіатурою - тепер це точно вчорашній день! На арену виходить ідея-фікс фантастів усіх часів і народів: контролер, який чутливо реагує на рухи пальців у просторі! З Leap Motion не зрівняється жодна ультрачутлива миша, жоден сенсорний дисплей - технологія Leap Motion настільки проста, що в неї складно повірити. Вдумайтеся: ви керуєте комп'ютером в трьох вимірах рухами пальців!

Це технічний прорив, якого чекали десятиліття. Перш ми захоплено спостерігали, як герої фільмів управляють машинами силою думки, мріяли про неймовірну простоту роботи за ноутбуком і з нетерпінням чекали винахід, який принципово змінить світ. Тепер ми можемо втілити ці мрії в житті. Не тягніть час - випробуйте міць Leap Motion і зробіть крок назустріч новій цифровій епосі прямо зараз.

Довіряти своїм почуттям

Оцініть: точність кожного руху з Leap Motion в 200 разів перевищує точність роботи будь-якого з інших найсучачніших контролерів. І все це тому, що кожен рух відслідковується аж до однієї сотої міліметра! Поки більшість передових розробників девайсів боятися заговорити про подібні величини, творці Leap Motion вже презентують готовий продукт. Забудьте все, що знали про комп'ютер раніше. Вступайте в еру післязавтрашніх технологій.

Як користуватися малюком Leap Motion? Так, як ви відчуваєте. Дивовижне пристрій чудово розуміє звичні вам жести і не вимагає спеціального навчання. Виключно всі ваші рухи мають бути природними - так, немов ви жестикулюєте під свою розповідь. Просто водите руками по повітрю, і диво-контролер зрозуміє і поступливо відтворить ваші паси. LeapMotion щось недозрозумів? Створіть власні команди і працюйте собі на втіху.

Стирати будь-які кордони

Неймовірні характеристики властиві мініатюрному приладу розміром з iPod, який підключається до комп'ютера за допомогою звичайного USB-кабелю. Пара секунд, і Leap Motion готовий зчитувати ваші рухи в радіусі 20-30 сантиметрів. Пара годин, і прилад підлаштується під ваш індивідуальний стиль поведінки. Уявіть: управляти комп'ютером стало так само просто і природно, як зробити ковток чаю або потягнутися до коробки з печивом!

Управління курсором, вибір команд, промальовування ліній ... Цього мало. Сприйняття рукописного шрифту, цифровий підпис, 3D-малюнки декількома пальцями ... Технологія Leap Motion відкриває перед нами безмежні можливості для необмеженої аудиторії: пристрій виявиться незамінним для письменника, художника, промислового дизайнера, програміста, архітектора, машинобудівника, геймера, рядового користувача - для кожного з нас!





Категорія: IT | Переглядів: 330 | Додав: Vincekrafter | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
WEB-мастер
Теги
бізнес-процесами тема АУТП кафедра автоматизації та комп'ютерн НУВГП УБП файл АПТП internet WiFi Комп'ютерні мережі 4-й курс ППСПУ стаття Звіт сафоник real systems звіти ПБС бізнес лекція процесами управління робота лабораторна кп АНТП курсова MYO жестовий інтерфейс Універсальний наука вак новини космос ІТ Комп'ютер Штучний інтелект діагностування Надійність систем та технічних Олісма 4-курс КСМ realtimesystems
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Ми ВКонтакті
Google
Distortion
Vincekrafter
Реклама

Counter
Створити безкоштовний сайт на uCoz