Четвер, 16.05.2024, 22:47
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Категорії розділу
Новини сайту [0]
Загальні [2]
НУВГП [4]
Наука [7]
IT [6]
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика
Проверка тиц


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Yandex
Яндекс.Метрика Счетчик тИЦ и PR
 
Головна » 2013 » Січень » 27 » Презентація компанії "Softserve" для студентів НУВГП
23:30
Презентація компанії "Softserve" для студентів НУВГП
У Національному університеті водного господарства та природокористування
відбулася зустріч студентів ФПМіКІС із представником компанії "Softserve" – персональним рекрутером Аліною Моглевською
У заході взяли участь студенти факультету прикладної математики та компютерно-інтегрований технологій. Зустріч проходила у форматі презентації компанії. Аліна Могилевська розповіла про усебічну підтримку і можливості професійного розвитку. Зокрема, кожен працівник компанії має власного Career Advisor. Це спеціально призначений працівник, наділений функціями кар’єрного радника, який допомагає адаптуватись та зростати від першого робочого дня. Також є сімейні лікарі для персоналу, які проконсультують та вилікують у разі недуги. Для людей, які хочуть розвиватися професійно, існують різноманітні програми сертифікації - Microsoft, Oracle, Cisco. Компанія регулярно проводить конференцію IT Weekend, де обговорюються найкращі вітчизняні та міжнародні практики з розробки програмного забезпечення за участю успішних спеціалістів ІТ-ринку.
Студенти довідалися про те, як потрапити на роботу в компанію. Наприклад, для новачків існують підготовчі курси, що дозволяють підтягнути знання. Незабаром такі курси якраз розпочнуться.. Оскільки програмісти повинні спілкуватися з іноземними замовниками, вони повинні вільно володіти англійською та бажано іншими іноземними мовами.Для усунення мовного бар»єру в компанії проводять заняття з персоналом з іноземних мов.
Студенти уважно слухали представника компанії і активно задавали запитання.
Насамперед їх цікавило :
- Якими проектами займається рівненський офіс?
- У Рівному зосереджена потужна команда розробників для телефонів iPhone. Зокрема ми створили успішний проект WSI Application. Також є проекти повязані з адмініструванням комп’ютерних мереж - ми співпрацюємо з компанією Cisco.
- Чи є проекти, пов’язані з програмуванням мікроконтролерів?
- На даний час в місті немає, проте є в інший офісах. Однак ми будемо розвиватися, протягом року плануємо набрати більше 50 нових працівників, тому тримайте з нами зв’язок.
- Які знання необхідні, щоб потрапити на підготовчі курси?
- Зазвичай це базові технічні знання з програмування, прикладної математики. Також ми звертаємо увагу на рівень володіння англійською, він повинен бути хоча б Еlementary (елементарний), але краще Intermediate (середній). Технічні знання працівника можна підняти за декілька місяців, а на іноземну йдуть роки. Тому траплялися випадки, коли ми відмовляли кандидатам через незнання мови.
- Які технології ви використовуєте?
- Ми використовуємо багато різних технологій, наприклад це Java, C/C++, С#, Microsoft .Net, Qt, Ruby, Python, Android, iOS. Основними мовами програмування в Рівному є C/C++, Java, Python.
Наприкінці зустрічі студенти отримали сувеніри від компанії «Softserve». Ті з них, хто реально зацікавився роботою в компанії, отримали необхідну інформацію для подання резюме та вступу в ІТ Академію Softserve.
Віктор Жуковський,
старший викладач кафедри прикладної математики
Довідка. SoftServe — найбільша українська ІТ-компанія, розробник програмного забезпечення та постачальник послуг з розробки, контролю якості та підтримки інформаційних систем і бізнес-рішень. За час існування її клієнтами стали понад 100 компаній усього світу, серед яких відомі бренди США, Канади та Західної Європи. У компанії працює понад 2 000 професіоналів у різних сферах ІТ. Розробницькі центри розташовані у Рівному, Львові, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Чернівцях, Севастополі та Москві. Бізнес-представництва SoftServe діють у Києві, Москві, а також у Бостоні, Лос-Анджелесі та Флориді (США). Компанію відзначили міжнародні асоціації управління персоналом:
— 2007, 2008, 2009 роки — Компанія SoftServe увійшла в десятку кращих аутсорсингових компаній елітного рейтингу Global Services 100.
— SoftServe «Найкращий Роботодавець України — 2010 та 2011» за міжнародною версією Hewitt Associates і HR Center.
— SoftServe «Найкращий Роботодавець Центральної та Східної Європи — 2011» за міжнародною версією AON Hewitt.

фото1     фото 2

фото3     фото4

фото5
Категорія: НУВГП | Переглядів: 524 | Додав: Vincekrafter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
WEB-мастер
Теги
бізнес-процесами тема АУТП кафедра автоматизації та комп'ютерн НУВГП УБП файл АПТП internet WiFi Комп'ютерні мережі 4-й курс ППСПУ стаття Звіт сафоник real systems звіти ПБС бізнес лекція процесами управління робота лабораторна кп АНТП курсова MYO жестовий інтерфейс Універсальний наука вак новини космос ІТ Комп'ютер Штучний інтелект діагностування Надійність систем та технічних Олісма 4-курс КСМ realtimesystems
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Ми ВКонтакті
Google
Distortion
Vincekrafter
Реклама

Counter
Створити безкоштовний сайт на uCoz