Середа, 15.05.2024, 14:51
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Категорії розділу
Новини сайту [0]
Загальні [2]
НУВГП [4]
Наука [7]
IT [6]
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика
Проверка тиц


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Yandex
Яндекс.Метрика Счетчик тИЦ и PR
 
Головна » 2013 » Лютий » 15 » У Москві презентували інноваційний інтерактивний дисплей без екрану
20:34
У Москві презентували інноваційний інтерактивний дисплей без екрану
У День російської науки компанія Displair продемонструвала рекламному бізнесу інноваційний дисплей без екрану, відгукується на множинні дотики. Розробляли унікальний продукт винахідники з Астрахані.



Пристрій являє собою інтерактивний дисплей, який створює зображення прямо в повітрі. В основі винаходу - захищений від вітру тонкий двошаровий потік холодного повітря з найдрібнішими частинками води, створеними методом кавітації.



Частинки води настільки малі, що в силу розмірів і сильного поверхневого натягу залишаються твердими навіть при зіткненні з фізичними тілами, не залишають вологих слідів, не замерзають при температурі до -50 ° С і не випаровуються при нагріванні до +50 ° С.
Відповідне обладнання проектує на повітряний потік потрібну картинку. Властивості водних частинок і аеродинамічні особливості пристрою дозволяють зберігати цілісність і стабільність зображення навіть при проникненні в нього сторонніх об'єктів.



Спеціальна система корекції кольору дозволяє робити зображення контрастним і яскравим практично при будь-якому освітленні.
Завдяки вбудованій інфрачервоній камері, Displair реагує на рух рук користувача. Система здатна зчитувати до 1500 дотиків одночасно, тобто дозволяє працювати із зображенням відразу декільком користувачам (відео і фотографії можна наближати, віддаляти, трансформувати і змінює одне на інше). Displair, завдяки оригінальному технічному рішенню, дозволяє розпізнавати більш складні жести користувачів, ніж класичні твердотільні системи.
Що особливо приємно, в світі немає технологій, проектують картинку на потік повітря і не втрачають при цьому функцію мультитач.



Зображення можна додатково ароматизувати, що дозволяє впливати і на інші органи чуття користувача (зміна запахів відбувається швидко). При цьому система повністю безпечна і є екологічно чистою.
Цікавим і захоплюючим інноваційний дисплей робить не тільки незвичайна технологія, але й додатки, якими забезпечили його творці. Серед них додаток airLike, яке дозволяє передавати файли між Displair і мобільними пристроями одним рухом. Він незабаром з'явиться у продажу на відповідних ресурсах.
Творці Displair продемонстрували можливості свого дітища на Міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2013, яка пройшла на початку січня в Лас-Вегасі, і викликали великий інтерес публіки.



На даний момент у компанії вже є попередні замовлення на 711 подібних пристроїв. Крім того, пристрій можна взяти в оренду.
За запевненням Максима Каманіна, головного ідейного натхненника проекту, нині є директором компанії Displair, все виробництво пристроїв буде сконцентровано в Астрахані.
Нарешті зауважимо, може, саме такими приладами (правда, більшого розміру) користувався персонаж Тома Круза у фільмі "Особлива думка" і герой Роберта Дауні молодшого в "Залізній людині"?





Джерело: Вести: Наука
Категорія: IT | Переглядів: 386 | Додав: Vincekrafter | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
WEB-мастер
Теги
бізнес-процесами тема АУТП кафедра автоматизації та комп'ютерн НУВГП УБП файл АПТП internet WiFi Комп'ютерні мережі 4-й курс ППСПУ стаття Звіт сафоник real systems звіти ПБС бізнес лекція процесами управління робота лабораторна кп АНТП курсова MYO жестовий інтерфейс Універсальний наука вак новини космос ІТ Комп'ютер Штучний інтелект діагностування Надійність систем та технічних Олісма 4-курс КСМ realtimesystems
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Ми ВКонтакті
Google
Distortion
Vincekrafter
Реклама

Counter
Створити безкоштовний сайт на uCoz